De FuelCell Rebel

Gemaakt voor lichtgewicht, dagelijkse training. Nu beschikbaar. 

Wat is FuelCell?

Het levendige en responsieve gevoel dat FuelCell tijdens het hardlopen biedt is gemaakt om anders dan anders te voelen. FuelCell is onze performance foam met de meeste energieteruggave ooit, en geeft je een enorme boost die je vooruit helpt.

Achter het ontwerp

"Jarenlang onderzoek met een aantal van de snelste atleten ter wereld heeft ons geholpen de FuelCell SupeComp Elite v4 te perfectioneren. Onze beste wedstrijdschoenen combineren een PEBA foam Fuel Cell tussenzool met een koolstofvezelplaat over de gehele lengte voor een snelle, energieke run die bij elke stap energie teruggeeft"


- Chris Morfesi, Senior Product Manager

FuellCell assortiment

FuelCell SuperComp Elite v3

FuelCell SuperComp Elite v4: Built for race day

Shop nu
FuelCell SuperComp Trainer

FuelCell SuperComp Trainer v2: Innovatie die je kunt voelen

Shop nu
FuelCell Rebel v3

FuelCell Rebel v3: Sterke energieteruggave, elke dag weer

Shop nu

FuelCell Best Sellers

New Balance FuelCell

De New Balance FuelCell-collectie is ontwikkeld om te voldoen aan de constant veranderende eisen van serieuze afstandslopers en is de perfecte combinatie van snelheid, terugkaatsing en energieteruggave. Het presenteert een geweldige reeks geavanceerde prestatiegerichte technologieën en tilt je naar het volgende niveau. De kerncomponent van FuelCell-hardloopschoenen is onze FuelCell-schuimtechnologie met stikstofverbinding - baanbrekende middenzooldemping die radicaal verbeterde energieteruggevende prestaties levert. In een paar New Balance FuelCell hardloopschoenen voel je de voordelen bij elke voortstuwende stap.

New Balance Rebel V2, SuperComp en meer

Elke New Balance FuelCell-hardloopschoen in ons assortiment biedt subtiel verschillende prestatiekenmerken, zodat je een model kunt kiezen dat perfect past bij jouw hardloopstijl en doelen. Voor een comfortabele, goed gedempte hardloopsessie hoef je niet verder te zoeken dan de New Balance rebel v2 (FuelCell), geschikt voor zowel trainingssessies als intensief hardlopen. Elk model heeft verschillende iteraties. Toevoegingen aan de collectie worden

zorgvuldig afgewogen, als het niet bijdraagt aan de race-ervaring, dan horen ze hier niet thuis. De FuelCell SC Elite v3 vormt een aanvulling op de superverende terugkaatsing van de tussenzool met de dynamische energieteruggave en stabiliteit van ons Energy Arc-systeem en een koolstofplaat over de volledige lengte. Elk aspect van het ontwerp is ontwikkeld om PR-brekende wedstrijddagsnelheid te leveren. Ondertussen biedt de New Balance FuelCell Propel v3 uitzonderlijke dagelijkse prestaties dankzij het lichtgewicht bovenwerk. Als je op zoek bent naar een veelzijdige allround hardloopschoen waarmee je de krachtige prestaties van FuellCell-technologie kunt ervaren, dan is dit de collectie voor jou.

New Balance hardloopschoenen

De complete collectie New Balance FuelCell-hardloopschoenen voor heren en dames bevat ook de briljant veerkrachtige FuelCell SuperComp-sneakers, een ander voortstuwend ontwerp voor wedstrijddagen. Evenals de lichtgewicht FuelCell Rebel v3, een veelzijdige dagelijkse sneaker die de verbeterde snelheid van FuelCell combineert met dagelijkse stabiliteit en comfort. Een uitzonderlijke allrounder die geschikt is voor elke gelegenheid, van rustig joggen in de ochtend tot wedstrijdmarathons.