Sokken

(12)

(12)
Filters verbergen Filters verbergen   Filters verbergen Filters weergeven Filters weergeven   Filters weergeven

Sokken

(12)

Hardloopsokken

New Balance is meer dan alleen een merk dat sneakers verkoopt. Wij geloven in het ondersteunen van mensen die gedreven worden door hun passies en het bevorderen van sport. Als onderdeel van deze missie bieden wij een breed scala aan hardloopsokken aan die je hardloopervaring aanzienlijk kunnen verbeteren. De juiste hardloopsokken zijn essentieel voor elke hardloper, ongeacht hun niveau. Goede hardloopsokken, gemaakt van de juiste stoffen, kunnen problemen zoals blaren, irritatie en slechte geuren voorkomen. Ontdek ons assortiment hardloopkleding om de perfecte hardloopsokken te vinden die passen bij je behoeften en stijl.

Compressie Hardloopsokken

Onze compressie hardloopsokken zijn speciaal ontworpen om de bloedcirculatie te verbeteren en spiervermoeidheid te verminderen. Deze hardloopsokken heren en dames zijn perfect voor hardlopers die hun prestaties willen verbeteren en sneller willen herstellen na hun training. Ze zijn gemaakt van ademende stoffen die helpen om vocht af te voeren en je voeten droog en comfortabel te houden.

Hardloopsokken met Demping

Voor extra comfort en bescherming biedt New Balance hardloopsokken met demping. Deze beste hardloopsokken zijn ideaal voor lange afstanden en harde oppervlakken, omdat ze de schokken absorberen en de druk op je voeten verminderen. Ze zijn ook geweldig voor beginners die hun loopafstand willen verhogen zonder hun voeten te belasten. Bovendien bieden we ook een breed scala aan hardloopaccessoires en hardloopschoenen om je hardloopervaring nog beter te maken. Bij New Balance geloven we dat hardlopen voor iedereen is. Daarom ondersteunen we hardlopers van alle niveaus in hun reis. Draag de juiste hardloopsokken, train verantwoord en blijf gemotiveerd om je beste prestaties te bereiken.