Sport-bh's

(30)

(29)
Filters verbergen Filters verbergen   Filters verbergen Filters weergeven Filters weergeven   Filters weergeven

Sport-bh's

(30)
Binnenkort verkrijgbaar
30% korting
40% korting
40% korting

Sport-bh's en fitness-bh's

Onderschat de waarde van een goede, ondersteunende, hoogwaardige sport- of fitnessbh's niet. Het vinden van de juiste sportbh kan een wereld van verschil maken als het gaat om je plezier in sport- en trainingsactiviteiten, het verlichten van ongemakken die alleen maar afleiden en het aanzienlijk verbeteren van je prestatieniveaus. Daarom hebben we net zoveel aandacht en expertise aan de New Balance sportbh-collectie besteed als aan elke andere categorie sportkleding. Of je nu een robuuste sportbh nodig hebt die beweging tot een minimum beperkt tijdens fysiek intensieve activiteiten, of een stijlvolle sportbh met voorgevormde cups, het assortiment damessportkleding van New Balance biedt de ondersteuning die je zoekt.

High Impact sportbh's

Om comfortabel te blijven en optimale prestatieniveaus te behouden tijdens high-impact activiteiten waarbij veel beweging zoals springen en ronddraaien betrokken is, is vaak een extra ondersteunende sportbh vereist. Onze high-impact sportbh's zijn nauwkeurig ontworpen om betrouwbare prestaties te leveren. Ze blijven goed zitten en een nauwsluitende no-bounce pasvorm helpt je om gestroomlijnd en dynamisch te blijven, hoe intens de actie ook wordt. High-impact sportbh's van New Balance, zoals de NB Power X Bra, combineren luxueus zacht jerseymateriaal en vochtafvoerende technologie met verhoogde high-impact ondersteuning om ervoor te zorgen dat je comfortabel en 100% gefocust blijft.

Sportbh's voor hardlopen

Elke doorgewinterde hardloper weet hoe belangrijk comfort is als je hard pusht voor je volgende record. Voor veel vrouwen betekent dit het vinden van een sportbh die constante ondersteuning biedt tijdens die lange hardloopsessies. Onze collectie hardloopkleding voor dames bevat een ruimte keuze aan sportbh's die een hardloopsessie zonder afleiding mogelijk maken, zodat je vrij en natuurlijk kunt bewegen, kilometer na kilometer. Bekijk de NB DRYx-technologie, die vocht afvoert om je koel en droog te houden, slimme ontwerpkenmerken heeft zoals gestroomlijnde zakken en, voor de modebewuste hardloper, bijpassende leggings voor dames.