Petten

(4)

(4)
Filters verbergen Filters verbergen   Filters verbergen Filters weergeven Filters weergeven   Filters weergeven

Petten

(4)
6 Panel Laser Performance Hat 6 Panel Laser Performance Hat
LAH21102
/on/demandware.store/Sites-BANG-Site/nl_BE/Wishlist-WishlistItemExists
Running Stash Hoed Running Stash Hoed
LAH21001
/on/demandware.store/Sites-BANG-Site/nl_BE/Wishlist-WishlistItemExists
5 Panel Performance Hat 5 Panel Performance Hat
LAH91003
/on/demandware.store/Sites-BANG-Site/nl_BE/Wishlist-WishlistItemExists
Performance Visor Performance Visor
LAH21105
/on/demandware.store/Sites-BANG-Site/nl_BE/Wishlist-WishlistItemExists

Hardlooppetten

Als het op hardlopen aankomt, is New Balance je betrojebare partner. Wij begrijpen dat hardlopen meer is dan een activiteit - het is een passie, een levensstijl. Daarom bieden we niet alleen hardloopschoenen en hardloopkleding, maar ook een scala aan hardlooppetten om je loopervaring te verbeteren. Een goede hardlooppet is meer dan alleen een accessoire. Het beschermt u tegen de natuurlijke elementen zoals de zon en regen, en kan u warm, koel of droog houden wanneer u het nodig heeft. Bij New Balance hebben we een verscheidenheid aan hardlooppetten, gemaakt van materialen die ademend, lichtgewicht en duurzaam zijn. Of u nu een beginner bent of een ervaren loper, onze hardlooppetten zijn ontworpen om je prestaties te verbeteren.

Zonnekleppen

Een zonneklep is een essentieel onderdeel van je hardloopuitrusting, vooral tijdens de zomermaanden. Het beschermt je ogen tegen de schadelijke UV-stralen en helpt u om je focus te behouden. Onze zonnekleppen zijn ontworpen met een brede klep voor maximale dekking en een verstelbare band voor een comfortabele pasvorm.

Hardlooppetten Heren en Dames

Bij New Balance begrijpen we dat elke loper uniek is. Daarom hebben we hardlooppetten voor zowel heren als dames ontworpen, rekening houdend met verschillende hoofdmaten en -vormen. Of u nu op zoek bent naar een hardloop pet dames of hardlooppetten heren, u vindt het bij ons. Naast hardlooppetten bieden we ook andere hardloopaccessoires zoals hardlooptassen om je loopervaring te verbeteren. Bij New Balance promoten we verantwoord en veilig hardlopen. We zijn er om u te motiveren en te ondersteunen in je hardloopreis, ongeacht je niveau.