Trailschoenen voor heren

(26)

(26)
Filters verbergen Filters verbergen   Filters verbergen Filters weergeven Filters weergeven   Filters weergeven

Trailschoenen voor heren

(26)
Bestseller​
30% korting

Trail-hardloopschoenen voor heren

Wat zijn trail-schoenen? Ze bieden soepel hardlopen over gevarieerd terrein. Als je op een hardloopavontuur buiten de gebaande paden gaat, vind je verbluffende uitzichten, frisse lucht en prachtige landschappen; maar je hebt ook te maken met veel oneven hardlooppaden. Modder. Rotsen. Vocht. Daarom heb je speciale schoenen nodig om dit soort ondergronden aan te kunnen. De beste trailhardloopschoenen hebben hetzelfde precisiewerk en de technische functies die je terugvindt in alle hardloopschoenen voor heren van New Balance. Maar we voegen gespecialiseerde tractie toe om speciale offroad-modellen te creëren.

GORE-TEX trail-schoenen

Als je waterdichte trail-hardloopschoenen nodig hebt, is GORE-TEX de oplossing. Dit zeer duurzame materiaal biedt bescherming voor je voeten en is toch ademend. Het is de ideale mix voor alle buitenmensen. Je hoeft comfort niet op te offeren voor bescherming, zoals onze lichtgewicht trail-hardloopschoenen bewijzen. Ze bieden veel demping en zijn lichtgewicht, dankzij ons lichte, maar ook effectieve, Fresh Foam. Dit maakt het mogelijk om ze de hele dag door te dragen, in combinatie met onze veelzijdige hardloopkleding voor heren.

Welke trail-schoenen moet ik kopen?

Of je nu op zoek bent naar trail-hardloopschoenen voor heren of trail-hardloopschoenen voor dames, je hebt dezelfde belangrijke elementen nodig: weerbestendige materialen zoals GORE-TEX, schokdemping in de tussenzolen en buitenzolen die duurzaamheid en grip bieden. Dankzij de New Balance Fresh Foam-technologie krijg je bij elke stap een zachte landing. Ons revolutionair, geavanceerd materiaal dempt die krachtige voetstappen die plaatsvinden op banen, velden en wegen. Welke trail-hardloopschoenen voor wandelen bieden alle stabiliteit die je nodig hebt? Voor betrouwbare grip op ruw terrein vertrouw je op de Vibram-buitenzool van de Fresh Foam X Hierro en X More, en de dual-use AT Tread-buitenzool met trail- èn hardloopnoppen in onze Shando- en Arishi-modellen.