Verzending en levering

New Balance biedt GRATIS verzending van alle bestellingen boven de 100 euro.

Pakketten worden geleverd via UPS.

Zie onderstaande tabel voor de levertijden en kosten (vanwege Pasen kan de levertijd langer duren):

Bestemming Verzendmethode Levertijden Plaats van aflevering Verzendkosten Beperking van gratis verzending

België

Expresse

Standaard

1-2 werkdagen

2-3 werkdagen

Adres

Adres/Access Point

€ 15,00

€ 5,00

-

€ 100

Omdat we weten dat je niet altijd thuis bent wanneer je bestelling wordt afgeleverd, of dat je geen bestellingen op je werk kunt ontvangen, bieden we je als extra optie aflevering aan op een UPS Access Point. UPS Access Point-locaties zijn handige plekken, zoals lokale tijdschriftenverkopers of andere lokale bedrijven, die eenvoudige aflever- of ophaalmogelijkheden voor pakketten bieden. De UPS Access Point-locaties maken je leven een stuk gemakkelijker, omdat ze in het weekend en in de avonduren open zijn.

Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen je pakket te laten afleveren bij een UPS Access Point in plaats van thuis of op je werk.

Klik op de onderstaande link om te zien of er een UPS Access Point bij jou in de buurt is:

UPS Access Point

Klik op de onderstaande link om het telefoonnummer van de plaatselijke UPS-locatie te vinden:

Telefoonnummer UPS

Afleveringsinformatie UPS

UPS kan een bestelling afleveren bij de geadresseerde of bij een andere persoon die bevoegd is om de bestelling namens de geadresseerde in ontvangst te nemen (zoals personen in dezelfde straat of hetzelfde gebouw als de geadresseerde).

Indien niemand van deze personen aanwezig is bij de eerste afleveringspoging, kan het pakket in de brievenbus van de geadresseerde worden achtergelaten (indien mogelijk) of aan een van de buren worden overhandigd, tenzij de verzender dergelijke afleveringsopties heeft uitgesloten.

De geadresseerde moet op de hoogte worden gesteld van eventuele alternatieve afleveringsmogelijkheden (of afgifte op een UPS Access Point®) door middel van een briefje dat op de locatie wordt achtergelaten.

Als je de bestelling niet kunt ontvangen, levert UPS deze indien mogelijk af bij een nabijgelegen UPS Access Point. In stedelijke gebieden is het Access Point niet meer dan 2-3 km verwijderd en in buitenwijken niet meer dan 7 km. Als er geen UPS Access Point beschikbaar is, zal UPS een tweede en derde poging doen om het pakket af te leveren. Voor meer informatie over UPS Access Points klik je hier.

Hoe haal ik mijn pakket op bij een UPS Access Point?

Als je pakket is afgeleverd bij een UPS Access Point, moet je bij het ophalen van je bestelling rekening houden met de onderstaande instructies:

Zodra je bestelling bij een Access Point is afgeleverd, kun je het pakket op elk gewenst moment binnen de volgende 10 dagen ophalen. Om de openingstijden van een Access Point te bekijken, klik je hier.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, evenals je unieke trackingnummer. Je kunt het trackingnummer vinden in de e-mail met de verzendbevestiging of online door je bestelling te volgen.

**Tip**: Dit nummer is 18 tekens lang en begint altijd met “1Z” bijv. 1Z29R03336801864298

Als je om welke reden dan ook het pakket niet binnen 10 dagen kunt ophalen, wordt het teruggestuurd naar het magazijn en terugbetaald.

Hoe je het dichtstbijzijnde UPS Access Point kunt vinden

Om het dichtstbijzijnde UPS Access Point te vinden, ga je naar UPS Access Point Locaties. Voer in de zoekbalk je adres of postcode in en klik op 'Zoeken'. De website geeft vervolgens de dichtstbijzijnde UPS Access Points weer. Zodra je weet waar het dichtstbijzijnde Access Point is, volg je onze instructies voor het correct retourneren van artikelen.

Laten ophalen door UPS

Als je je artikel(en) niet kunt terugsturen via een lokaal UPS Access Point, dan kun je ze gratis door UPS laten ophalen. Lees eerst de onderstaande instructies voor het laten ophalen van artikelen en volg daarna deze link.

Vul op de website van UPS de volgende onderdelen in:

Onderdeel 1. Voer het trackingnummer in zonder spaties, zoals aangegeven op het vooraf betaalde UPS-label. **Tip**: Dit nummer is 18 tekens lang en begint altijd met ‘1Z’, bijv. 1Z29R03336801864298.

Onderdeel 2. Je hoeft geen UPS-accountnummer in te voeren. Laat dit veld leeg en vul vervolgens je contactgegevens in voor de locatie waar je de artikelen wilt laten ophalen.

Onderdeel 3. Vul het aantal pakketten in dat je terugstuurt en bereken het totale gewicht daarvan (een paar schoenen weegt ongeveer 1 kg). Kies de verzendservice ‘UPS International Service’ en daarna onder dat kopje ‘UPS Standaard’.

Onderdeel 4. Vul de datum, tijd en eventuele speciale instructies voor de chauffeur in voor de gewenste ophaaltijd.

Als je alle benodigde informatie hebt ingevuld, druk je op ‘Volgende’, bekijk je de gegevens en druk je nogmaals op ‘Volgende’. Het ophalen van artikelen is GRATIS voor alle klanten die een geldig UPS-retourlabel hebben.

Aflevering op meerdere adressen

Om artikelen op meerdere adressen te laten afleveren, moet je voor elk afleveradres een afzonderlijke bestelling plaatsen.

Geen Verzending Mogelijk In Bepaalde Gebieden

New Balance levert momenteel niet in de volgende gebieden

Land Gebied

Verenigd Koninkrijk

Gibraltar

Akrotiri en Dhekelia

Falkland Eilanden

Zuid-Georgië en South Sandwich Eilanden

Brits Antarcticatar

Bermuda

Cayman Eilanden

Anguilla

Montserrat

British Virgin Eilanden

Turks en Caicos Eilanden

Brits-Indisch oceaan gebied

 Pitcairn Eilanden

 Eiland Man

Guernsey, met afhankelijkheden van: Alderney, Herm, Sarko

Jersey

Italië

Livigno

Campione d'Italia

Cyprus

VN-bufferzone

Noord-Cyprus

Denemarken

Groenland

Faeröer

Finland

Aland-eilanden

Duitsland

Büsingen am Hochrhein

Heligoland

Griekenland

Berg Athos

Frankrijk

Frans Guyana

Guadeloupe

Martinique

Réunion

Mayotte

Sint-Maarten

Sint-Barthélemy

Sint-Pierre en Miquelon

Wallis en Futuna

Frans-Polynesië

Nieuw-Caledonië

Franse Zuidelijke en Antarctische gebieden

Clipperton-eiland

Nederland

Bonaire

Saba

Sint Eustatius

Curaçao

Sint Maarten

Aruba

Portugal

Azores

Madeira

Spanje

Canarische eilanden

Ceuta

Melilla