Kids participating in one mile fun run
#NBGivesBack
Onze missie: Onze passie en purpose inzetten om een gezonde en positieve verandering teweeg te brengen door gemeenschappen wereldwijd meer te laten bewegen.
Initiatieven

Goed voelen en goed bezig zijn maken onlosmakelijk deel uit van de kern en toekomstvisie van New Balance. Door middel van beurzen, wereldwijd vrijwilligerswerk, samenwerkende marketing, sponsorships, donaties in natura en nog veel meer streven New Balance en de New Balance Foundation ernaar de gezondheid en het welzijn van kinderen en gezinnen overal ter wereld te verbeteren. Deze initiatieven geven onze NB Gives Back-missie leven.

New Balance Fitness Challenge logo

De Fitness Challenge, oorspronkelijk opgezet met hulp van Curtis Granderson, motiveert kinderen meer naar buiten te gaan en te bewegen. Het gemeenschapsprogramma bevordert onze missie om de passie van de volgende generatie voor beweging en het nastreven van levenslange gezondheid, welzijn en succes aan te wakkeren. Wij willen kinderen inspireren om hun drive voor bewegen te vinden en die te voeden.

New York Road Runners 1 for you, 1 for youth logo

In 2019 zullen New Balance en NYRR voor elk paar schoenen dat in het NYRR RUNCENTER wordt verkocht, één paar schoenen doneren aan een door New York Road Runners gesteund jeugdprogramma, tot een maximumbedrag van 300.000 dollar. Ga voor meer informatie over New York Road Runners naar www.nyrr.org.

Bezoek NYRR
Run to Home Base presented by New Balance logo

New Balance is er trots op sponsor te zijn van de Run to Home Base. De Run to Home Base steunt Amerikaanse veteranen en militairen en helpt de broodnodige fondsen te werven voor Home Base. De opbrengst van het evenement is bestemd voor de financiering van de klinische zorg die wordt verleend aan veteranen, militairen en hun gezinnen. Home Base richt zich op het genezen van de onzichtbare wonden van veteranen, militairen en hun gezinnen door klinische zorg van wereldklasse, welzijn, onderwijs en onderzoek.

Bezoek de Run to Home Base
Cycle for Survival logo

Met trots steunt New Balance Cycle for Survival, de beweging om zeldzame vormen van kanker te verslaan en het snelst groeiende atletische fondsenwervingsevenement in de VS. 100% van elke donatie aan Cycle for Survival gaat binnen zes maanden na de evenementen rechtstreeks naar onderzoek van het Memorial Sloan Kettering Cancer Center. New Balance is de officiële kledingsponsor van de 2019-2021 Memorial Sloan-Kettering Cancer Center Cycle for Survival-evenementen. Meer informatie: cycleforsurvival.org

Bezoek Cycle for Survival
Pan-Mass Challenge logo

New Balance is er trots op de co-presentator en exclusieve schoenen- en kledingsponsor van de Pan-Mass Challenge te zijn. De PMC, het meest succesvolle atletische fondsenwervingsevenement van de VS, doneert 100% van elke opgehaalde dollar aan het Dana-Farber Cancer Institute.

Bezoek Pan-Mass Challenge
New Balance Foundation
De oprichting van de New Balance Foundation door Jim en Anne Davis in 1981 getuigde van een enorme vooruitziende blik. New Balance omarmde verantwoordelijk leiderschap en stelde filantropische doelstellingen vast die zich richtten op het ondersteunen van levendige gemeenschappen en het bevorderen van een goede gezondheid voor iedereen. De Foundation staat nog altijd vierkant achter haar missie om positieve verandering teweeg te brengen in onze wereldwijde gemeenschappen. De Foundation blijft zich inzetten om obesitas bij kinderen te voorkomen en op te komen voor het toekomstige succes van de jeugd van vandaag. De New Balance Foundation heeft dan ook al meer dan 100 miljoen dollar aan non-profitorganisaties geschonken.
Obesity Prevention Center logo

Het New Balance Foundation Obesity Prevention Center in het Boston Children's Hospital, opgericht in 2011, ontwikkelt evidence-based strategieën om betere voeding te promoten, fysieke activiteit te verhogen en gedragsverandering te faciliteren in de strijd tegen kinderobesitas. Met 18 miljoen dollar aan financiering van de New Balance Foundation zet het centrum zich in om hypermodern onderzoek om te zetten in effectieve preventie- en behandelprogramma's voor kinderen en gezinnen.

Ontdek Obesity Prevention Center
100 Mile Club logo

De New Balance Foundation erkent het belang van het stimuleren van matige tot intensieve lichaamsbeweging bij alle kinderen. Vanaf 2013 heeft de New Balance Foundation grootschalige hardloopinitiatieven voor jongeren gesteund, zoals de 100 Mile Club, om zo de kans op extra beweging te vergroten. De 100 Mile Club is een schoolprogramma dat leerlingen uitdaagt om in de loop van een jaar 100 mijl hard te lopen, te joggen of te wandelen en onderweg voor elke mijlpaal leuke beloningen te verdienen.

Bezoek de 100 Mile Club
Boys and Girls Club of Lawrence logo

De New Balance Foundation kent een lange geschiedenis van het steunen van lokale Boys & Girls Clubs. Met aanzienlijke jaarlijkse subsidies aan vier clubs in Massachusetts en Maine worden innovatieve programma's op het gebied van fitness, voeding en onderwijs gefinancierd, die elk jaar honderden kinderen en tieners ten goede komen.

Harlem Lacrosse logo

Sinds 2004 heeft de New Balance Foundation meer dan 3 miljoen dollar gedoneerd aan stedelijke jeugdontwikkelingsprogramma's voor lacrosse. Harlem Lacrosse (HL) is een innovatieve jeugdontwikkelingsorganisatie op scholen met als missie het bieden van een veilige, gestructureerde omgeving voor kinderen om wedstrijden te spelen en te leren terwijl ze zich ontwikkelen tot leiders van hun gemeenschap. Harlem Lacrosse heeft 31 programma's in Baltimore, Boston, Los Angeles, New York en Philadelphia en bedient momenteel meer dan 1.100 achterstandsleerlingen van middelbare scholen.

Bezoek Harlem Lacrosse
American Red Cross Annual Disaster Giving Program logo

New Balance is al sinds 2012 een betrokken lid van het American Red Cross Annual Disaster Giving Program (ADGP). Ieder jaar doen wij een toezegging van $ 500.000 om ervoor te zorgen dat het Rode Kruis de essentiële middelen heeft die nodig zijn ter voorbereiding op en om snel en meelevend te reageren op noodsituaties van elke omvang - waar en wanneer deze ook plaatsvinden. De forse jaarlijkse steun van de New Balance Foundation zorgt ervoor dat het Rode Kruis klaarstaat om onmiddellijk hulp te bieden wanneer daarom wordt gevraagd. Het stelt het Rode Kruis ook in staat kwetsbare bevolkingsgroepen over de hele wereld te versterken door middel van programma's voor paraatheid en capaciteitsopbouw.

Bezoek het Amerikaanse Rode Kruis
Rising New York Road Runners logo

De New Balance Foundation is een van de belangrijkste financiers van Rising New York Road Runners, het nationale jeugdprogramma van de New York Road Runners, de organisatie achter de TCS New York City Marathon. Rising New York Road Runners is opgezet om de fysieke geletterdheid van kinderen te verbeteren door het aanleren van fundamentele bewegingsvaardigheden. Zo wordt het vertrouwen in die vaardigheden opgebouwd en worden kinderen gestimuleerd om een leven lang lichamelijk actief te zijn.

Bezoek Rising New York Road Runners
Tennis player Milos Raonic posing with kid in gym
Atleten in de gemeenschap
New Balance is trots op onze bijdragen aan atleten op en buiten het speelveld.

Kijk hier hoe deze atleten hun gemeenschap veranderen.

Vrijwilligerswerk medewerkers en teruggeven

Wij streven ernaar onze impact in New Balance-gemeenschappen wereldwijd te vergroten door onze tijd en talent in te zetten door middel van dienstverlening. New Balance biedt daarnaast ook "Give Back Benefits" om doelen en organisaties te steunen die medewerkers belangrijk vinden, waaronder tijd voor persoonlijk vrijwilligerswerk, Corporate Match en Dollars for Doers.

Employees volunteering in community garden

Vrijwilligersprogramma in eigen gemeenschap: Al bijna 20 jaar helpen New Balance-medewerkers wereldwijd om de "give back"-missie van NB te stimuleren. Onze medewerkers nemen het hele jaar door deel aan zinvolle, praktische projecten tijdens werkuren bij liefdadigheidsinstellingen die door de New Balance Foundation worden gesteund.

Employees participating in field day with kids

NB Global Volunteer Week: in 2014 lanceerde New Balance dit programma om alle medewerkers wereldwijd samen te brengen in lokale maatschappelijke projecten die kinderen helpen een leven lang te bewegen en gezond te eten. Sindsdien hebben duizenden medewerkers wereldwijd de handen ineengeslagen om te laten zien dat zij hun gemeenschappen willen verbeteren.

Employees volunteering in garden

Give Back Benefits: Amerikaanse werknemers komen in aanmerking voor Corporate Match, dat donaties van werknemers tot $500 per jaar aan goede doelen verdubbelt. NB biedt full- en parttime medewerkers betaald verlof voor persoonlijke vrijwilligersactiviteiten voor een goed doel naar keuze buiten het werk. Medewerkers kunnen ook gelddonaties verdienen voor een gekozen organisatie wanneer zij in hun eigen tijd vrijwilligerswerk doen via het Dollars-for-Doers-programma van NB.