Sale

Vind de beste NB-styles voor minder.

New Balance sneakers & kleding

Wat is er zo bijzonder aan New Balance? Misschien wel het belangrijkste - het kenmerk dat we in alles wat we doen willen behouden - is erfgoed. New Balance wordt gedefinieerd door een toewijding aan kwaliteit en vakmanschap die tientallen jaren teruggaat. Elke New Balance-sneaker en elk kledingstuk van New Balance is het product van aloude principes die de tand des tijds altijd zullen doorstaan.

Het erfgoed van New Balance gaat niet alleen over tientallen jaren oud vakmanschap, het is ook een ode aan tijdloze stijl. Klassieke New Balance-ontwerpen zijn bewezen tijdloos, maar we blijven altijd innoveren en de New Balance-esthetiek naar voren brengen met gedurfde nieuwe stijlen en interessante samenwerkingen.

New Balance dames & heren

Onze uitgebreide collectie New Balance-kleding, -schoenen en -accessoires is ontworpen om aan werkelijk iedereen tegemoet te komen.

Of je nu op zoek bent naar serieuze sportuitrusting voor professionele atleten of modieuze vrijetijdskleding om je nieuwste look compleet te maken, er valt genoeg te ontdekken in de New Balance heren- en de New Balance damescollecties.

Veel van onze meest duurzame stijlen bewijzen dat prestatiegericht design en stijlvolle esthetiek elkaar niet hoeven uit te sluiten. Een van de meest iconische New Balance-hardloopschoenen, de beroemde 990, werd begin jaren 80 ontworpen voor een opdracht die de beste hardloopschoen op de markt eiste. Vier decennia later is de 990 populairder dan ooit en wordt hij algemeen beschouwd als zowel een eersteklas hardloopschoen als een moderne designklassieker. Dàt is het erfgoed van New Balance.

New Balance voor kinderen

New Balance mag dan toegewijd zijn aan erfgoedprincipes, maar dat betekent niet dat we niet sterk gefocust zijn op de volgende generatie. Het zal daarom ook geen verrassing zijn dat de New Balance kindercollectie alle kwaliteiten weerspiegelt die je gewend bent van ons assortiment voor volwassenen. New Balance kinderschoenen zijn gemaakt om bestand te zijn tegen het ruige spelen in de speeltuin en houden groeiende kindervoetjes comfortabel en ondersteund.